Inici Actualitat El bosc del Pujoló ja té una font d’aigua potable

El bosc del Pujoló ja té una font d’aigua potable

0
COMPARTIR

El bosc del Pujoló de Taradell ja té una font d’aigua potable. Des d’aquesta setmana ja està oberta i s’hi pot beure, després dels treballs que s’han realitzat en les darreres setmanes.

La font està situada al mig del bosc del Pujoló i és visible per la gran llosa de pedra d’on en surt el broc d’aigua. A la base hi ha un pulsador amb el peu per activar l’aigua, de manera que al cap d’una estona es para automàticament el raig d’aigua. La llosa gran s’ha fet expressament per a la font, mentre que la llosa del terra prové de la casa enderrocada de can Bazan que es va tirar a terra fa unes setmanes, ja que és el lloc on s’hi construirà el segon pavelló municipal. Es va escollir una rosa de to vermellós perquè s’integrés millor d’acord amb els pins de l’entorn i en referència a la pedra vermella de la zona de la Trona i Puigrifó.

L’aigua de la font és totalment potable, ja que prové de la xarxa bàsica d’aigua del poble, com la resta de fonts. Aquesta actuació formava part dels sis projectes que van ser escollits per votació popular pels joves d’entre 12 i 35 anys a través dels pressupostos participatius de l’Ajuntament de Taradell en matèria de joventut del 2021.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments