Inici Actualitat Lluís Clot celebra els 100 anys i Taradell torna a tenir una...

Lluís Clot celebra els 100 anys i Taradell torna a tenir una persona centenària al poble

0
COMPARTIR
Foto: Delegació del Govern a la Catalunya Central

Lluís Clot Riera va celebrar aquest dijous el seu centenari. El taradellenc de més edat al poble va néixer un 14 de juliol de 1922 i aquest dijous es va celebrar l’efemèride amb l’habitual visita i felicitació de les autoritats.

Com és tradició, l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, li van lliurar la medalla de la Generalitat i un ram de flors.

Lluís Clot estava acompanyat de la seva família i és el taradellenc de més edat i l’únic, actualment, que ha sobrepassat els 100 anys. Fins fa poc hi havia hagut fins a cinc taradellencs que havien arribat a aquesta fita d’edat, però en els tres darrers anys ha mort tots ells.

L’última taradellenca que ho havia celebrat va ser la Roser Bosch Isern, al gener de 2019. Anteriorment, hi havien arribat en Jaume Caralt (el 2014) que va morir a l’agost de 2020 amb 106 anys; l’Isabel Gonzàlez (el 2016) que va morir el maig de 2021 amb 104 anys; i en Lluís Reig (el 2017) que va morir el setembre de 2019 amb 101 anys.

Foto: Delegació del Govern a la Catalunya Central
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments