Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell i el Parc d’Esports obren la piscina a persones...

L’Ajuntament de Taradell i el Parc d’Esports obren la piscina a persones vulnerables del poble mentre duri l’onada de calor

0
COMPARTIR

Davant l’onada de calor que estem patint aquests dies i es preveu que duri durant uns dies, l’Ajuntament de Taradell i el Club Parc d’Esports han acordat obrir la piscina a partir d’aquest dijous 14 de juliol a les persones vulnerables del poble. Així, tindran l’accés gratuït durant aquests dies de temperatures extremes.

Els col·lectius considerats vulnerables són les persones majors de 60 anys, les dones embarassades, les persones amb diversitat funcional i els menors de 12 anys. Per accedir gratuïtament a la piscina, aquests col·lectius hauran d’acreditar amb documentació que tenen la residència a Taradell. L’accés a les instal·lacions municipals estarà limitat pel seu aforament.

Paral·lelament, l’alcadessa de Taradell, Mercè Cabanas, ha publicat un ban de mesures de gestió de l’aigua per prevenir futures restriccions davant l’actual sequera i onada de calor. Les mesures fan referència a la limitació del consum d’aigua, prohibicions específiques, així com les hores per a regar:

  • El reg de jardins i zones verdes, tant de caràcter públic com privat, ha de fer-se entre les 20 h i les 8 h del dia següent.
  • El reg de jardins i horts particulars es pot realitzar com a màxim tres dies a la setmana i en l’horari establert en el punt anterior.
  • Resta prohibit omplir totalment o parcial fonts ornamentals, llacs artificials i altres elements d’ús estàtic de l’aigua.
  • Es prohibeix als particulars la neteja de carrers, paviments, façanes i similars utilitzant mànigues d’aigua o altres sistemes que utilitzin una làmina d’aigua per arrossegar la brutícia.
  • La utilització d’aigua per omplir piscines queda limitada al re-omplert parcial de les mateixes sempre que disposin d’un sistema de re-circulació d’aigua, en les quantitats indispensables per reposar les pèrdues d’aigua per evaporació, neteja de filtres i per garantir la qualitat sanitària de l’aigua.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments