Inici Actualitat Meritxell i Mireia Pena fan bronze al Campionat d’Europa de xous petits...

Meritxell i Mireia Pena fan bronze al Campionat d’Europa de xous petits de patinatge artístic

0
COMPARTIR
Foto: Raniero Corbelletti

Les taradellenques i germanes Meritxell i Mireia Pena van aconseguir aquest cap de setmana la medalla de bronze al Campionat d’Europa de xous petits de patinatge artístic. Ho van fer com a integrants del CPA Tona i amb la coreografia ‘Artistic Project’.

La competició es disputava a Forlí (Itàlia) i les osonenques només van ser superades pel Roma Roller Team i el Division. Tot i això, la tercera posició els dona el bitllet per disputar el Campionat del món de l’especialitat, que tindrà lloc a l’Argentina.

Cal recordar que les taradellenques, durant aquest 2022, ja han guanyat també el Campionat de Catalunya (el 4 d’abril) i el Campionat d’Espanya (el 16 de maig) de xous petits de patinatge artístic.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments