Inici Actualitat El nou vial entre la carretera de Balenyà i el carrer Miquel...

El nou vial entre la carretera de Balenyà i el carrer Miquel Martí i Pol es dirà Passatge de l’Escola

0
COMPARTIR

Després de tancar-se el període de votació dins el procés de participació de l’Ajuntament de Taradell, el nou vial que es construirà entre el carrer Miquel Martí i Pol i la carretera de Balenyà portarà per nom Passatge de l’Escola. En total han votat 58 persones a través del portal taradell.cat/participa.

Aquest nou vial forma part de les obres d’urbanització del sector PAU-10 que s’estan fent davant del Centre cultural Costa i Font i serà un vial només per a vinants (únicament hi podran passar vehicles que tinguin el garatge en aquella zona) i donarà accés a l’Escola infantil Les Pinediques.

Entre les opcions que es podien votar hi havia també Passatge de la Rosa Sensat (13 vots) o Passatge de la Joana Raspall (13 vots), noms consensuats amb l’Associació Som Dones. El període de votació va estar obert entre l’1 i el 21 de juny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments