Inici Actualitat Mel Martí es va proclamar subcampiona de Catalunya benjamí de natació en...

Mel Martí es va proclamar subcampiona de Catalunya benjamí de natació en 100 metres lliures

1
Mel Martí, primera de la dreta. Foto: CN Vic ETB

La jove taradellenca Mel Martí va obtenir una medalla de plata el passat cap de setmana a la Final territorial del Campionat de Catalunya de natació en categoria benjamí. Com a integrant del CN Vic ETB, la taradellenca va ser segona a la prova de 100 metres lliures.

La final es disputava a la piscina Sylvia Fontana de Tarragona i hi competien els millors nedadors i nedadodores catalans de la categoria. La taradellenca també va aconseguir una setena posició a la final de la Q64.