Inici Actualitat Les havaneres encenten diumenge les activitats del ‘Taradell, viu l’estiu’

Les havaneres encenten diumenge les activitats del ‘Taradell, viu l’estiu’

0
COMPARTIR

Les Anxovetes obriran aquest diumenge a les 8 del vespre les activitats del cicle ‘Taradell, viu l’estiu’, activitats que ha programat l’Ajuntament de Taradell durant aquest estiu.

Les Anxovetes ja han actuat en diferents anys a Taradell. El concert serà a la Plaça, on s’habilitaran cadires per a tots els presents, i es tornarà a servir rom cremat.

L’altra gran proposta, serà teatral, els dies 8 i 9 de juliol. Es faran dues sessions nocturnes cada dia de l’obra ‘Paraules que trenquen ossos de la companyia Pagans. Seran a les 10 de la nit i a 2/4 de 12 i són gratuïtes amb aforament limitat i amb inscripció prèvia a través d’aquest mail: reserves@taradell.cat. La representació començarà a la cruïlla entre el carrer Batllia i el carrer Teixidors i proposa un espectacle de nit a un bosc on un grup reduït de persones, amb un mòbil a la mà, s’endinsa en un espai desconegut i cadascú començarà a rebre comunicacions que el sorprendran i que l’obriran a un món ocult, a tot allò que pot arribar a passar-li si es perd.

El cicle també inclourà les propostes de les Jornades de Patrimoni d’aquest 2022, que estan dedicades a l’aigua. En aquest cas, hi haurà diverses activitats, però una d’elles el concert de Jaume Arnella s’inclou dins el cicle d’activitats estiuenques. Serà el 23 de juliol a les 11 de la nit a la Plaça de les Eres.

Finalment, el dimarts 26 de juliol al bosc del Pujoló hi haurà una activitat per als més petits. Es presentarà el conte musical ‘La nana i l’avi Papet a càrrec d’Anna Roig, i també hi haurà xocolatada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments