Inici Actualitat La UD Taradell tanca set fitxatges per afrontar la Segona Catalana amb...

La UD Taradell tanca set fitxatges per afrontar la Segona Catalana amb garanties

0
COMPARTIR

Un total de set fitxatges i la renovació de la majoria de la plantilla. Aquest ha estat el balanç del Segona Catalana de la UD Taradell després que els nous tècnics, Roger Escarrabill i Jordi Vidrier, hagin agafat les regnes de cara a la temporada 2022-23.

L’equip taradellenc afrontarà la segona temporada a la Segona Catalana i s’ha reforçat per consolidar l’equip a la categoria. Les noves incorporacions són els defenses Èric Mateu (FC Torelló) i el taradellenc Aleix Pla (Sant Julià de Vilatorta), els migcampistes Arnau Bayés (Fundació UE Tona), Marc Collell (JE Santa Eugènia de Berga) i Nil Fabregó (CE Roda); i els davanters Marc Gorgals (FC Torelló) i Amine Rammou (FC Torelló). Completaran una plantilla que conserva la base de l’anterior temporada on destaca la renovació del capità Marc Font, la del golejador Oriol Vila, i que segueix Raul Garcia que va arribar en els darrers partits de la temporada passada. De moment hi ha la baixa confirmada d’Isra, tot i que s’està pendent d’algun altre jugador. Joan Coma i Arnau Cirera reforçaran el Tercera Catalana amb l’objectiu de disposar de molts més minuts i poder tornara entrar en la dinàmica del Segona Catalana. Qui tampoc podrà començar la lliga serà Pau Sanmartin que en el darrer partit de lliga va patir un trencament de lligaments, que no se li va confirmar fins fa poques setmanes.

La lliga començarà el 17 de setembre i encara falta saber quin sistema de competició hi haurà i a quin grup estarà la UD Taradell. En tot cas, la pretemporada l’equip la iniciarà a mitjans d’agost amb la voluntat de realitzar cinc partits amistosos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments