Inici Actualitat “Mou-te a l’estiu”, quatre propostes esportives adreçades a persones majors de 60...

“Mou-te a l’estiu”, quatre propostes esportives adreçades a persones majors de 60 anys

0
COMPARTIR

En el marc del programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana aquest mes de juliol s’ofereixen quatre activitats esportives dins el “Mou-te a l’estiu”. Aquestes activitats van adreçades a persones majors de 60 anys. Són activitats gratuïtes i amb places limitades.

Dues d’elles es portaran a terme a Taradell. Concretament, el dimecres 13 de juliol a les 9 del matí al Pitch & Putt amb un recorregut pels 18 forats del camp de golf. L’altra serà el dimecres 27 de juliol amb una activitat de tir amb arc a les 9.30 h.

També s’ofereix una ruta guiada amb segway per camins i corriols al costat del pantà de Sau el dimecres 6 de juliol, a les 17:30 h. I un passeig guiat en caiac pel pantà de Sau el dimecres 20 de juliol entre les 9 i les 10.30h del matí.

Les inscripcions es poden fer fins a 3 dies abans de cada activitat, trucant al telèfon 93 812 54 45. Les places estàn limitades i s’omplen per rigorós ordre d’inscripció.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments