Inici Actualitat Alumnes de l’Institut de Taradell senyalitzen itineraris per arribar en bicicleta al...

Alumnes de l’Institut de Taradell senyalitzen itineraris per arribar en bicicleta al centre escolar

0
COMPARTIR

Un grup de set alumnes de l’Institut de Taradell van definir la setmana passada diversos itinteraris per arribar a l’equipament escolar en bicicleta des de diversos punts del municipis. L’acció es va realitzar en col·laboració amb la Cooperativa Taradell Sostenible (TARSOS) i l’Ajuntament de Taradell i en el marc del Servei Comunitari que es porta a termes des de l’Institut taradellenc.

La iniciativa va consistir en pintar a la calçada senyals amb la icona de la bicicleta per tal de definir diferents itinteraris al municipi cap a l’Institut. D’aquesta manera, es vol visibilitzar i potenciar l’ús de la bicicleta i conscienciar a conductors d’altres vehicles sobre la presència de la bicicleta a la via pública. L’acció es va tancar divendres a la tarda amb una petita ruta en bicicleta dels propis alumnes, juntament amb representants de la Cooperativa, així com membres de l’Ajuntament com la mateixa alcaldessa, Mercè Cabanas, i el regidor d’Urbanisme i Sostenibilitat, Joan Canó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments