Inici Actualitat Mont-rodon celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major

Mont-rodon celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major

0
COMPARTIR

Divendres ja comencen les activitats festives del barri de Mont-rodon de Taradell. La Festa Major començarà amb una caminada nocturna a partir d’un quart de 10 del vespre, amb sortida des del Parc Jaume Vila i un recorregut d’uns 10 quilòmetres.

Les activitats es concentraran al llarg del cap de setmana. Dissabte a les 10 del matí es disputarà una bicicletada amb avituallaments des del Parc Jaume Vila. A la tarda, a partir de les 5 hi haurà una missa, i tot seguit coca i xocolata i jocs per a la canalla, al mateix espai. Al vespre hi haurà botifarrada popular a la fresca, per gaudir de la 8a edició del Mont-rockdon amb un concert de versions, que acabarà amb música de dj.

Mentrestant, al diumenge a partir de les 11 tindrà lloc el segon torneig de futbol sala amb partits durant tot el matí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments