Inici Actualitat Dissabte es lliura la 20a edició del Premi literari Solstici amb 154...

Dissabte es lliura la 20a edició del Premi literari Solstici amb 154 treballs presentats

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font fa aquest dissabte a les 11 del matí l’acte de lliurament de la 20a edició el Premi literari Solstici. Serà un acte especial, ja que es compleixen 20 anys del seu naixement. Per celebrar-ho hi haurà sorpreses i l’actuació de Guillem Roma.

Un total de 154 treballs opten a les tres categories de premis. A la categoria d’adults hi ha 70 treballs, 35 dels quals són de prosa i 35 de poesia. A les categories de joves d’entre 12 i 16 anys i al Premi infantil Jordi Capell s’hi han presentat un total de 84 treballs, 33 de poesia i 51 de prosa.

L’acte de lliurament del premi és obert a tothom i es farà a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Al llarg de 20 edicions, s’han presentat al Premi literari Solstici un total de 2.560 obres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments