Inici Actualitat Taradell homenatja 125 persones després de tres anys en la retornada Festa...

Taradell homenatja 125 persones després de tres anys en la retornada Festa de la Vellesa

0
COMPARTIR

El Patronat de l’Homenatge a la Vellesa de Taradell va poder tornar a celebrar la seva festa anual després de tres anys. L’última edició havia estat al 2019, ja que la pandèmia va fer suspendre la festa en els dos darrers anys.

Aquest diumenge, però, es va poder celebrar amb total normalitat l’edició 66 de la Festa de l’Homenatge a la Vellesa de Taradell. Un total de 125 persones grans del poble van ser homenatjats en una celebració molt lluïda. La missa a l’Església Sant Genís va obrir la celebració amb les actuacions del cantautor d’Hostalets de Balenyà, Josep Maria Puigdomènech, i una representació d’alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès.

Després del vermut sota els til·lers del davant de l’Església, la festa es va traslladar al Centre cultural Costa i Font. Allà s’hi va fer un dinar de germanor. Els dos avis de més edat, com és tradició, van ser els encarregats de partir el pastís. A la part final hi va haver una lluïda actuació de versions del grup Drinking Queens, que va agradar molt al centenar llarg de presents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments