Inici Actualitat Torna a estar oberta la Sala Lluïsos com a sala d’estudi municipal

Torna a estar oberta la Sala Lluïsos com a sala d’estudi municipal

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell habilita, de nou, la Sala Lluïsos del Centre cultural Costa i Font com a sala d’estudi per a estudiants de batxillerat i universitaris. Estarà oberta fins el 15 de juny, de les 8 del vespre fins a les 12 de la nit entre setmana, i de 4 de la tarda a 10 del vespre els caps de setmana.

D’aquesta manera, s’ofereix un espai per a preparar exàmens, més enllà de l’horari d’obertura de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. La sala d’estudi compta amb connexió WI-FI a internet. Per accedir-hi, no cal realitzar cap tràmit previ; només cal desplaçar-se fins a la sala esmentada, que ja estarà oberta. Els serveis municipals són els encarregats de tancar-la a les hores establertes. L’única limitació d’aquest servei és l’aforament: en cas que la sala ja estigui ocupada completament, no s’hi podrà accedir.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments