Inici Actualitat A partir d’aquest dijous torna el Taradell Camina

A partir d’aquest dijous torna el Taradell Camina

0
COMPARTIR

L’Associació Som Dones, el Centre Excursionista Taradell i l’Ajuntament de Taradell tornen a organitzar aquest 2022 el Taradell Camina. Després del parèntesi que va suposar a causa de la pandèmia, aquest dijous a partir de 2/4 de 9 del vespre es farà la primera caminada.

Com és habitual el punt de trobada serà la Plaça de les Eres i les inscripcions es faran mitja hora abans de la sortida. Les caminades tindran una durada d’una hora aproximada i estan pensades perquè les pugui fer tothom. De fet, l’objectiu és facilitar una vida saludable i amb exercici i recorreran els entorns de Taradell en recorreguts que cada dia són diferents.

El Taradell Camina es farà cada dimarts i cada dijous a partir de 2/4 de 9 del vespre fins al 28 de juliol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments