Inici Actualitat Taradell guardona els millors esportistes 2022

Taradell guardona els millors esportistes 2022

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell

Taradell ha celebrat aquest cap de setmana les jornades de l’Esport i les Entitats amb múltiples activitats durant el dissabte i diumenge. Dissabte al vespre es va fer l’acte per reconèixer els millors esportistes de Taradell del darrer any 2022. La gala va comptar amb un sopar popular al Centre cultural Costa i Font.

Cal destacar que aquest any la proclamació va venir precedida d’una votació popular realitzada a través de la plataforma de participació ciutadana que té l’Ajuntament de Taradell. Així, han estat els taradellencs i taradellenques els qui han votat els guanyadors.

En la categoria de millor esportista mascúli júnior, el guardó va ser pel patinador Pau Guillamón, mentre que en l’apartat femení el guardó va ser per la jugadora d’hoquei patins Estela Rubio. També es va guardonar als millors esportistes sèniors. El premi en l’apartat femení va ser per la patinadora Aida Aumatell, mentre que el ciclista de ciclocròs Marc Clapés es va endur al premi a nivell masculí. A nivell de clubs i equips també hi va haver guardons, i el premi va ser per l’equip infantil A de la UD Taradell.

Al llarg de la vetllada també es va fer un reconeixement a les integrants del primer equip femení d’hoquei patins que hi va haver a la comarca d’Osona i que va sorgir del CP Taradell, ara fa 40 anys.

Paral·lelament, el dissabte al matí hi va haver mostra d’entitats a l ‘exterior del pavelló municipal, on també hi havia un rocòdrom giratori i inflables. Mentrestant, a la tarda a la zona de la Plaça de les Eres, es va disputar la 2a edició de la Cronoescalada ciclista a Goitallops amb força participació. Els ciclistes participants havien d’arribar fins al capdamunt de la urbanització Goitallops el més ràpid possible.

Mentrestant, diumenge al matí a la zona de la Coma del Reig s’hi van disputar curses atlètiques populars. Els més petits, distribuïts en diverses categories, van córrer per la zona animats pels pares i mares i familiars, en una iniciativa no competitiva que va comptar amb la col·laboració del Centre Excursionista Taradell.

Les activitats es tancaran aquest dimecres 1 de juny amb una taula rodona sobre ‘Dones i esport’, que tindrà lloc a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Començarà a 2/4 de 8 del vespre i hi participaran Meritxell Pena (patinatge artístic), Laia Currius (bàsquet), Núria Sala (futbol), Dolo Bigas (llançament de martell), Anna Ramírez (ciclisme), i Lucia Rodríguez (tir amb arc), amb la moderació de Laia Camprubí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments