Inici Actualitat La UD Taradell tanca la lliga amb derrota contra el Caldes (3-4)...

La UD Taradell tanca la lliga amb derrota contra el Caldes (3-4) i fent un comiat al tècnic Gerard Pallarès

0
COMPARTIR

La Roureda ha tancat aquest dissabte a la tarda la temporada 2021-22 de futbol amb el partit entre la UD Taradell i el Caldes de Segona Catalana. Els taradellencs han perdut per 3 a 4 en un partit ple de gols i que ha suposat el comiat de l’entrenador, Gerard Pallarès, després de cinc temporades.

El tècnic s’ha acomiadat de jugadors i afició al final del partit amb agraïments per a tothom després de cinc anys en què va assolir l’ascens a Segona Catalana. Pel que fa al partit, no ha tingut massa història, ja que cap dels dos equips s’hi jugava res. El Caldes, ja campió fa unes jornades, i el Taradell amb la permanència assegurada des de fa dues jornades.

Això s’ha notat damunt del terreny de joc, ja que els visitants han fet el 0 a 1 als 4 minuts i el 0 a 2 als 8 minuts. Després el Taradell s’ha situat millor, però no ha tingut massa arribades durant la primera meitat. El Caldes ha fet el 0 a 3 al minut 45, just abans del descans. A la segona part, la tònica ha canviat. Als 3 minuts Oriol Tusell ha escurçat diferències amb l’1 a 3. El Taradell ha tingut més presència ofensiva i ha fregat el gol en diverses ocasions. No ha estat fins al minut 77 quan el juvenil Oriol Sañé ha estat objecte de penal i Tek ha fet el 2 a 3. Semblava que hi podria haver remuntada. Però dos minuts després el Caldes ha fet el 2 a 4. Al minut 81, però, Oriol Sañé ha interceptat una passada del porter visitant i ha fet el 3 a 4 a plaer. No hi ha hagut temps per massa res i amb aquest marcador s’ha tancat el partit i la temporada d’un Taradell que ha aconseguit meritòriament la permànencia a Segona Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments