Inici Actualitat Taradell celebra aquest cap de setmana les jornades de l’esport i les...

Taradell celebra aquest cap de setmana les jornades de l’esport i les entitats i premia els millors esportistes

0
COMPARTIR

Aquest últim cap de setmana de maig serà plenament esportiu a Taradell. Se celebren les jornades de l’Esport i les Entitats amb múltiples activitats durant el dissabte i diumenge. L’acte més institucional serà el sopar i proclamació dels millors esportistes de Taradell.

El dissabte a partir de les 10 del matí a l’aparcament del davant del Pavelló municipal d’esports s’hi portarà a terme la mostra d’entitats amb activitats esportives, un rocòdrom i inflables. A la tarda (17:00h) tindrà lloc la 2a edició de la Cronoescalada ciclista a Goitallops. Després de l’èxit de l’any passat, els ciclestes hauran de tornar a demostrar qui és més ràpid fins al capdamunt de Goitallops en un recorregut d’uns 2,5 quilòmetres. L’activitat, organitzada per la Unió Ciclista Taradell, obrirà inscripcions una hora abans de la sortida.

A les 8 del vespre al Centre cultural Costa i Font tindrà lloc el sopar popular i el lliurament de premis als i les millors esportistes del darrer any o temporada. Fins el 25 de maig es poden comprar els tiquets per participar al sopar (8 euros els adults i 4 els menors). Cal destacar que, aquest any, l’elecció dels millors esportistes es fa a través de la votació popular, ja que els taradellencs poden votar entre una llista de candidats i categories a través del portal…

Diumenge al matí a la Coma del Reig hi haurà curses atlètiques urbanes populars i familiars. Començaran a les 11 del matí, però una hora abans ja es podran fer les inscripcions per a quatre categories que aniran des dels 6 anys fins a majors de 15 anys.

Les activitats es complementaran el dimecres 1 de juny amb una taula rodona sobre ‘Dones i esport’, que tindrà lloc a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Començarà a 2/4 de 8 del vespre i hi participaran Meritxell Pena (patinatge artístic), Laia Currius (bàsquet), Núria Sala (futbol), Dolo Bigas (llançament de martell), Anna Ramírez (ciclisme), i Lucia Rodríguez (tir amb arc), amb la moderació de Laia Camprubí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments