Inici Actualitat El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès recupera la caminada intergeneracional després...

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès recupera la caminada intergeneracional després de la pandèmia

0
COMPARTIR

Després de dos anys de restriccions i de pandèmia, l’escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell va celebrar aquest dilluns la 13a edició de la caminada intergeneracional. Hi van participar quasi unes 300 persones entre alumnes i avis i àvies.

Cal recordar que la caminada intergeneracional proposa una activitat perquè els i les alumnes del centre i els seus avis i àvies comparteixin un petit recorregut i estableixin vincles. Els participants van recórrer els entorns de Taradell fins al Pla de Penedes, on es va fer l’esmorzar.

La iniciativa va comptar amb la col·laboració del Centre Excursionista Taradell, Protecció Civil, l’Ajuntament de Taradell, el Forn Sant Sebastià i l’AFA de l’escola.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments