Inici Actualitat Recordant històries d’institut amb motiu de la celebració del 25è aniversari de...

Recordant històries d’institut amb motiu de la celebració del 25è aniversari de l’INS Taradell

0
COMPARTIR

El 1994 en el curs 94-95 va començar a caminar l’Institut de Taradell en una ubicació molt diferent a l’actual. La història del centre escolar va haver d’aguantar uns primers anys amb cargoles a la zona del carrer de l’Església, abans no es va construir l’actual edifici de l’Institut al carrer Pompeu Fabra, 12.

Els 25 anys s’havien de celebrar durant el curs 2019-2020, però l’esclat de la pandèmia Covid-19 al març del 2020 va obligar a ajornar-ho. Aquest dissabte 21 de maig, finalment, es va poder commemorar l’efemèride. Durant el matí al pati de l’institut hi havia jocs de Guixot de 8, mentre que al mur exterior s’hi podia fer art mural. Qui no volia patir tanta calor, podia provar d’escalar al rocòdrom interior de la sala d’actes, on al migdia es va fer l’acte més institucional amb els parlaments.

Hi va intervenir l’exalcalde Josep Munmany que va ser qui liderava l’ajuntament quan es va tirar endavant el projecte de l’Institut. També hi va intervenir l’alcaldessa, Mercè Cabanas, i l’actual director de l’Institut, Jordi Codinachs.

Als vestíbuls de la planta baixa de l’Institut hi havia dos espais amb una àmplia exposició fotogràfica per promocions. Allà s’hi podien veure la multitud d’alumnes que han passat per l’Institut al llarg de 25 anys, així com del professorat. La comemoració es va tancar amb un dinar servit pel Nou Montseny a la cantina de l’institut i un concert de Sax Machine a la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments