Inici Actualitat La UD Taradell deixa escapar un punt del camp del Parets (2-1)

La UD Taradell deixa escapar un punt del camp del Parets (2-1)

0
COMPARTIR

El Segona Catalana de la UD Taradell va perdre per 2 a 1 aquest dissabte a la tarda al camp del Parets. Els taradellencs, amb tot resolt, van acabar perdent davant un equip que està esgotant les últimes opcions de salvació per culpa d’un gol en l’últim minut en un error del porter Genís.

El partit, en un ambient molt calorós, va començar amb un parell d’arribades perilloses del Taradell, que no va saber concretar. A mesura que passaven els minuts els locals, molt més intensos davant del que es jugaven, van anar dominant. Al minut 17 va arribar l’1 a 0 en una pilota profunda que va acabar amb un xut d’un davanter que Genís va desviar, però la pilota rebotada va caure als peus d’un altre jugador local que va enviar-la al fons de la xarxa. Quasi immediatament, el Parets va tenir una nova ocasió clara, però davant de Genís no van saber culminar amb encert. En els darrers minuts del primer temps, el Taradell va despertar i va posar en dificultats els locals amb diverses arribades per les bandes.

A la represa, el partit va començar a decantar-se de la banda del Taradell, que va passar a dominar i a generar sensacions d’empat. Aquest, però, no va arribar fins al minut 82, quan a la sortida d’un córner, Font va rematar a gol, però un defensa va rebutjar-la amb la mà. Expulsió i penal, que va transformar Joan Sala. Però en els últims minuts, els locals ja a la desesperada van pressionar. I en el darrer minut una jugada on Tusell va tallar una acció i va cedir la pilota al porter Genís, aquest en lloc de rebutjar, va tocar la pilota cap al costat, però li va anar massa llarga i va caure als peus d’un jugador local, que va afusellar amb un xut ras, fent el 2 a 1, i generant l’eufòria local que encara té opcions de salvació. Fins al final, només hi va haver temps per una nova ocasió del Parets, que va xutar fregant el pal.

Derrota d’un Taradell que podia haver sumat perfectament a camp contrari. La setmana vinent juga l’últim partit per tancar la lliga a casa davant del Caldes, el dissabte a la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments