Inici Actualitat La UD Taradell ja té a punt l’edició 37 del Torneig d’estiu...

La UD Taradell ja té a punt l’edició 37 del Torneig d’estiu F5

0
COMPARTIR

Tot preparat perquè aquest estiu arribi el torneig de futbol 5 més multitudinari de la comarca d’Osona. La UD Taradell ja té a punt l’edició 37 del Torneig F5, que es disputarà durant tot el mes de juliol al camp municipal de la Roureda.

El dimarts 30 de maig s’obriran les inscripcions que aquest any es faran a Taradell. Les inscripcions estaran obertes fins el 3 de juny però són limitades per categories. El dia 30 de maig es podrà fer la inscripció a Can Costa Centre Cultural de 7 a 9 del vespre, i els dies 1, 2 i 3 de juny a les oficines del Camp de Futbol en el mateix horari. Ja es pot descarregar el full d’inscripció des de la pàgina web www.udtaradell.cat o des de les Xarxes Socials del Torneig.

Com cada any, el torneig es disputarà sobre la gespa artificial de les instal·lacions de la UD Taradell del 27 de juny al 30 de juliol. A l’última edició, l’any 2021, van participar-hi 120 equips i quasi 1.000 jugadors i jugadores entre les cinc categories participants: cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí.

Més de 7 partits per equip i el sistema de competició Or i Plata, consolidat

Un any més, els equips s’asseguren tenir entre 7 i 8 partits tot el mes com a mínim, depenent de les inscripcions i lliguetes. A part d’aquests, els partits de la fase final.

Després de tres edicions i de la bona rebuda que va tenir la modificació del sistema de competició, l’organització continuarà apostant per un sistema de competició que ha servit per igualar nivells i que els participants puguin gaudir dels partits i evitar partits amb golejades molt àmplies.

En aquest sistema de competició, en una primera fase de classificació els equips quedaran agrupats en grups de quatre equips i els primers dies de torneig, servirà per disputar els partits en forma de lligueta on es formarà una classificació. D’aquí es passarà a una fase 2, on els dos primers classificats de cada grup passaran a la categoria Or, mentre que els dos últims ho faran a la categoria Plata. En aquesta fase cada categoria tindrà diversos grups (o els que cregui l’organització en funció de les inscripcions) i es competirà amb el sistema habitual de lligueta. D’aquí sorgiran els equips que disputaran la fase final de la categoria Or com de la Plata.

Les tres edicions es van aplicar aquest sistema de competició a les categories benjamí, aleví, infantil i cadet.

Més places que l’edició anterior

L’organització preveu que enguany hi pugui cabre algun equip més que els 120 de l’any passat. Tot i així fa la crida de fer inscripcions ràpides.

El torneig compte amb un equip humà de mes de 100 persones dividides amb tres branques coordinades per la Junta Directiva de la UD Taradell. Per una banda, el personal de coordinació del torneig que compte amb un director, un ajudant de direcció i coordinació d’àrbitres, una comissió formada per tres persones més, set persones de taules i una vintena d’àrbitres. A més, enguany s’incorporen tres noves figures que permetran donar més qualitat al torneig: es tracta de dos ajudants de direcció, un que farà tasques d’informació i feina interna i que serà l’encarregat de coordinar la carpa d’informació dels equips i un altre que permetrà potenciar el control i l’ordre als terrenys de joc. A part, enguany, també s’incorporarà una persona a dedicació complerta durant les hores del torneig amb coneixements de fisioteràpia.

Per altra banda, la branca dels treballadors del club: dues persones de manteniment del camp, dues persones d’administració i el personal de bar que fan una feina impensable. I finalment, els més 100 voluntaris que participen en feines de bar i de muntatge i desmuntatge de camps, entre d’altres tasques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments