Inici Actualitat Meritxell i Mireia Pena guanyen el Campionat d’Espanya de xous petits de...

Meritxell i Mireia Pena guanyen el Campionat d’Espanya de xous petits de patinatge artístic

0
COMPARTIR

Les taradellenques i germanes Meritxell i Mireia Pena es va proclamar aquest diumenge a Reus campiones d’Espanya de Grups de Xou Petits de patinatge artístic. Ho van fer com a integrants del CP Tona que es va imposar al CPA Gondomar i al CP L’Aldea.

Al campionat hi competien 22 clubs, vuit de les quals eren formacions catalanes. El CPA Tona va posar en escena la coreografia ‘Artistic Project’, que es va endur la millor puntuació. Ara el proper repte serà el Campionat d’Europa de l’especialitat, que es disputarà a Itàlia, i el Campionat del món, que es disputarà a l’Argentina.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments