Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell torna a rebre un reconeixement del Segell Infoparticipa per...

L’Ajuntament de Taradell torna a rebre un reconeixement del Segell Infoparticipa per la transparència de la web

0
COMPARTIR

Per vuitè any consecutiu, l’Ajuntament de Taradell ha estat reconegut amb un guardó Segell Infoparticipa per la qualitat i transparència de la web municipal. Els guardons es van lliurar fa una setmana a la Universitat Autònoma de Barcelona, que és qui valora les webs municipals i la informació que s’hi difón a través del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP).

En aquesta edició, la que valorava l’any 2021, la web de l’Ajuntament de Taradell ha obtingut un 87% d’indicadors positius. En total s’han reconegut 150 administracions públiques (136 ajuntament, 11 consells comarcals i 3 diputacions), una xifra que any rere any va augmentant.

El Segell Infoparticipa a la transparència i la qualitat de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com un reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya, Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions. Aquestes bones pràctiques s’han definit en aquesta novena edició per als Ajuntaments al Mapa Infoparticipa en 52 indicadors que s’utilitzen per avaluar la informació publicada als webs dels Ajuntaments, els quals s’han modificat per pujar el nivell d’exigència de caire qualitatiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments