Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell torna a oferir un casal municipal aquest estiu

L’Ajuntament de Taradell torna a oferir un casal municipal aquest estiu

0
COMPARTIR

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Taradell prestarà el servei de casal d’estiu municipal. El casal funcionarà del 27 de juny al 29 de juliol, de dilluns a divendres. Les inscripcions ja estan obertes des d’aquest 16 de maig.

L’horari ordinari del casal serà de 9 a 1 del matí. Com a novetat, hi haurà la possibilitat de contractar servei d’acollida matinal (de les 7:45h a les 9:00 h) i també de carmanyola (de les 13:00h a les 14:30h). Només s’oferiran els dos serveis si hi ha un mínim d’usuaris.

El Casal està adreçat a infants de 3 a 12 anys i tindrà una ocupació màxima de 60 inscrits/setmana. Està previst que es faci a les instal·lacions de Les Pinediques (edifici d’Educació Primària) i el gestionarà l’empresa Àrtic Formació i Lleure, SL.

Els preus del casal d’estiu són de 40 euros per setmana. Mentre que el servei d’acollida és de 10 euros a la setmana (2,5 euros un dia puntual) i el de carmanyola de 15 euros per setmana (3,5 euros si és un dia puntual).

Les inscripcions es poden fer presencialment a les oficines de l’Ajuntament (1r pis), on s’acceptarà només el pagament amb targeta. Per a poder tramitar la inscripció caldrà presentar emplenat el full d’inscripció.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments