Inici Actualitat Anna Ramírez guanya aquest 2022 la seva quarta Titan Desert

Anna Ramírez guanya aquest 2022 la seva quarta Titan Desert

0
COMPARTIR

La taradellenca Anna Ramírez va guanyar divendres l’edició 2022 de la Titan Desert. És la quarta vegada que Ramírez guanya aquesta competició de resistència que té lloc al desert marroquí i es converteix en la dona que l’ha guanyat més vegades. Ha guanyat la competició el 2015, 2107, 2019 i 2022.

Anna Ramírez es va imposar amb quasi sis minuts per davant de la sud-africana Vera Looser, la parella del suís Konny Looser que va guanyar la prova masculina. Tercera va ser Ramona Gabriel a 54 minuts. La taradellenca va guanyar tres de les sis etapes.

La Titan Desert 2022 ha comptat amb un total de sis etapes amb 645 quilòmetres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments