Inici Actualitat Els veïns de la Plaça del Sol celebren aquest cap de setmana...

Els veïns de la Plaça del Sol celebren aquest cap de setmana l’edició 31 de la seva festa

0
COMPARTIR

La Comissió de veïns de la Plaça del Sol de Castellets celebren aquest dissabte i diumenge la seva festa. Serà ja l’edició número 31 amb diversos actes i activitats obertes a tothom.

El dissabte a la nit (a les 21:30h) organitzen una caminada nocturna popular. Serà la vuitena edició d’aquesta caminada que sortirà des de la Plaça del Sol. El recorregut és apte per a totes les edats i hi haurà refrigeri a l’arribada.

La resta d’activitats tindran lloc el diumenge al matí i a la tarda. A 2/4 de 10 del matí es farà una xocolatada popular i a partir de 2/4 d’11 hi haurà inflables i maquillatge per a la mainada. A partir de les 12 del migdia es disputarà un torneig amistós de futbol a la pista (les inscripcions es faran a partir de mitja hora abans). A les 2 començarà l’arrossada popular (els tiquets es poden comprar a la Botigueta del Barri, el Xocolater de Taradell i el Forn San Sebastià a 12 euros els adults i 8 els infants). La festa es tancarà amb una quina popular a les 4 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments