Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell obre un expedient a Le Porc Gourmet perquè retorni...

L’Ajuntament de Taradell obre un expedient a Le Porc Gourmet perquè retorni el turó de Terrerons al seu estat original

0
COMPARTIR
Foto: GDT

L’Ajuntament de Taradell va obrir fa un mes un expedient a l’escorxador Le Porc Gourmet perquè retorni el turó de Terrerons al seu estat original. La càrnia va adquirir els terrenys d’aquesta finca, hi va obrir una pista i hi va instal·lar elements de mobiliari urbà en una zona classificada com a sòl no urbanitzable i d’interès ecològic i paisatgístic recollit al POUM.

Segons el consistori taradellenc, davant el seu requeriment, l’empresa va assumir l’error “per desconeixement” i es va comprometre a presentar un projecte de restitució. De moment ja s’han retirat diversos bancs i papereres que hi havia instal·lats. De la seva banda, el Grup de Defensa del Ter critica l’actuació de Le Porc, reclama que es reverteixi i que no quedi impune.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments