Inici Actualitat Emotiu record a Quim Feixas a l’Aplec del Castell de Taradell en...

Emotiu record a Quim Feixas a l’Aplec del Castell de Taradell en un diumenge on també es va celebrar l’Aplec de Montrodon

0
COMPARTIR

L’Agrupació Sardanista de Taradell va fer un sentit acte de record a Quim Feixas aquest diumenge al matí en el tradicional Aplec al Castell d’en Boix. L’homenatge va tenir lloc un any després que Feixas perdés la vida després de caure accidentalment del castell, quan participava precisament en l’Aplec al Castell.

Així, durant la celebració de l’aplec aquest diumenge se li va fer un homenatge i la seva família va tenir unes paraules de record. També es va descobrir una fita en record a Quim Feixas, en el punt exacte on va morir, que té una breu inscripció amb el text ‘Hi ets quan ballem, hi ets en el record’. L’emotivitat de la matinal va deixar pas a un dia molt assolellat amb la sardana com a protagonista. Els participants van poder gaudir d’un esmozar popular i de les sardanes interpretades per la Cobla Lluïsos.

I és que a Taradell es va viure un diumenge plenament sardanístic, ja que coincidia amb la celebració de l’edició 66 de l’Aplec de Montrodon, que va tenir lloc a la tarda. Al Pla de les Albes també es va viure una tarda molt assolellada i amb bona temperatura, ideal per gaudir de l’ambient sardanístic. També la Cobla Lluïsos va ser l’encarregada d’interpretar les sardanes. L’Associació de Veïns del barri de Montrodon va fer diferents sortejos durant l’Aplec.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments