Inici Actualitat Tot a punt per viure aquest maig el 37è Cicle de projeccions...

Tot a punt per viure aquest maig el 37è Cicle de projeccions del Centre Excursionista Taradell

0
COMPARTIR

Durant aquest mes de maig tindrà lloc l’edició 37 del Cicle de Projecccions del Centre Excursionista Taradell. Seran quatre sessions, totes en divendres a les 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, per descobrir nous indrets i ascensions.

La primera sessió serà el 6 de maig i anirà a càrrec de Josep Maria Parareda i Rosa Maria Aregall. Constarà de dues projeccions: Ascensió al Mont Viso (Alps italians) i Atacama, el desert més àrid del món.

La segona sessió tindrà lloc el 13 de maig sota el títol ‘Llum i llibertat: el massís de Montserrat s’il·lumina l’1 d’octubre de 2019’. El documental mostra una acció artística que va il·luminar 131 agulles a Montserrat, reivindicant el referèndum d’autodeterminació de 2017 a favor d’esdevenir una República Europea. Anirà a càrrec de l’escaladaor Jordi Pons i del president de la FEEC Jordi Merino.

El 20 de maig es projectarà ‘El món màgic de les muntanyes’ a càrrec d’Ester Sabadell que mostrarà els indrets més salvatges de la terra.

La darrera sessió tindrà lloc el 27 de maig sota el títol ‘Give me wings: rutes clàssiques d’escalada arreu del món’. Xavier Coll presentarà diverses rutes perfectes per escalar per la seva bellesa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments