Inici Actualitat Taradell celebrarà aquest dissabte al matí una nova matinal per netejar l’entorn...

Taradell celebrarà aquest dissabte al matí una nova matinal per netejar l’entorn del municipi

0
COMPARTIR

En el marc de la iniciativa europea ‘Let’s clean up Europe’, a Taradell s’organitza aquest dissabte 7 de maig al matí una neteja dels entorns del municipi. L’activitat començarà a les 10 del matí al bosc del Pujoló i els voluntaris es repartiran per diferents zones. A partir de 2/4 de 10 hi haurà esmorzar per als participants.

Els voluntaris recolliran deixalles i residues de 10 a 12, i en acabar hi haurà una cloenda al mateix bosc del Pujoló amb una actuació musical. Per participar-hi, es pot fer la inscripció prèvia del grup a través del següent FORMULARI.

L’activitat pretén conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura, i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments