Inici Actualitat La UD Taradell guanya contra l’OAR Vic i veu més a prop...

La UD Taradell guanya contra l’OAR Vic i veu més a prop la salvació matemàtica (0-2)

0
COMPARTIR

Triomf vital del Segona Catalana de la UD Taradell aquest diumenge al matí al camp de l’OAR Vic. Els taradellencs han guanyat per 0 a 2 i fa un pas molt important per aconseguir la permanència de forma matemàtica.

El partit no ha estat gens fàcil. A la primera meitat la igualtat ha estat la nota dominant. El Taradell ha tingut alguna arribada perillosa en els primers minuts, però sense claredat. L’OAR s’ha anat estirant i ha generat molt de perill a pilota parada. A l’equador del primer temps en una falta lateral han rematat desviat en la millor ocasió del primer temps. El Taradell ha replicat poc abans del descans en una acció de Vila, que ha xutat amb l’esquerra per sobre de la porteria. Abans, Font també havia tingut una ocasió en una rematada de cap massa elevada.

A la segona part, el domini taradellenc s’ha imposat. El Taradell ha patit molt poc en defensa i de mica a mica ha anat rondant la porteria rival. Canó ha avisat en una arribada per la dreta amb xut ras que el porter vigatà ha desviat. Més tard, ha estat Vila qui ha intentat una vaselina que el porter ha blocat. I poc després Canó ha tingut l’ocasió més clara en una jugada de Bassas per la dreta que ha cedit a Vila i aquest ha obert més perquè Canó xutés i enviés la pilota al travesser. No arribava el gol i el Taradell seguia pressionant per buscar la victòria. Abans del minut 80 els vigatans s’han quedat amb deu jugadors per doble groga. I poc després ha arribat el 0 a 1. Jugada de Canó que ha tret una centrada des de la frontal i Vila arribant per l’esquerra ha rematat a gol. En els darrers minuts el Taradell ha sabut gestionar l’avantatge. Vila podria haver sentenciat en un xut que ha rebutjat el porter. I ja en el temps de descompte en una pilota llarga, Vila ha controlat i ha sentenciat amb un xut ras amb el 0 a 2.

El Taradell suma 35 punts i trenca una ratxa de quatre partits sense guanyar. A falta de quatre jornades, té molt a prop la permanència a la categoria, tot i que encara no ho té matemàticament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments