Inici Actualitat El 5 de maig comença un curs sobre màrqueting digital per a...

El 5 de maig comença un curs sobre màrqueting digital per a professionals i petits empresaris

0
COMPARTIR

Els dies 5, 12, 19 i 26 de maig tindrà lloc a Taradell la formació ‘Com vendre per Instagram, sense semblar que vols vendre’, adreçat a professionals i microempreses. Es farà en horari de 9.30 a 13.30h al Centre cultural Costa i Font de Taradell.

Durant 4 sessions els participants aprendran a fer publicacions a la xarxa que impactin, amb missatges per sorprendre al públic.
Els professionals i persones emprenedores també aprendran a conèixer què espera trobar el seu públic diana en el perfil d’Instagram abans de comprar un producte o servei i a crear expectatives. També aprendran a utilitzar un llenguatge inclusiu en la comunicació a les xarxes i a aconseguir que la seva clientela parli d’ells a la xarxa.

Aquesta formació l’impartirà la Mònica Urrútia Azcon, experta en comunicació en xarxes socials i continguts multimèdia, dinamitzadora de comunitats i creació d’estratègies digitals.

Aquesta formació està 100% subvencionada i per participar-hi cal fer inscripció prèvia al següent ENLLAÇ.

Aquesta acció formativa és una iniciativa impulsada per el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana i l’Ajuntament de Taradell, juntament amb les entitats de promoció  econòmica de la comarca amb el lideratge de Creacció i el suport de la Diputació de Barcelona.  

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments