Inici Actualitat La 5a edició del Torneig aleví de futbol TAR International Tournament arriba...

La 5a edició del Torneig aleví de futbol TAR International Tournament arriba a Taradell aquest cap de setmana després de dos anys

0
COMPARTIR

Després de dos anys d’absència per culpa de la Covid-19, aquest cap de setmana arriba la cinquena edició del TAR International Tournament. En aquesta cinquena edició hi haurà menys equips. Un total de 28 equips (fa dos anys n’hi van participar 36). Les seus seran dues: Taradell i Santa Eugènia de Berga.

Tot i haver-hi menys equips, n’hi haurà molts de renom. Per exemple, hi participaran els equips alevins del FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Sevilla FC, el Girona FC, l’Atlético de Madrid o el Real Betis. A més, també n’hi haurà d’estrangers provinents de països com França (St. Co. Locminé), Tailàndia (PFA Bangkok), i Finlàndia (FC Punamust i PK-35). Juntament amb aquests n’hi haurà de catalans com el UE Quart, el CE Manresa, el FC Andorra, el CE Europa, el CF Blanca Subur, el CF Igualada, l’Atlètic Segre, l’EC Granollers, el Jabac Terrassa i la FE La Grama. D’osonencs aquest cop també n’hi haurà molts més: UD Taradell, CF Torelló, UE Gurb, Vic Riuprimer REFO, Fundació UE Vic, JE Santa Eugènia i AEC Manlleu.

Els equips participants estan distribuïts en quatre grups de 7 equips. Podeu consultar els grups en aquest ENLLAÇ. El grup A i B disputen els seus partits al camp municipal de Taradell, mentre que el C i D ho faran al camp del Santa Eugènia durant tot el dissabte.

Els partits es podran seguir també en streaming a través de les xarxes socials del TAR a twitter, facebook i instagram (@tarfootball) on es faran les retransmissions dels partits. TV3 també té previst retransmetre els partits de quarts de final, semifinals i final en directe.

Fins ara el torneig l’ha guanyat el FC Barcelona (2016 i 2019) i l’Espanyol (2017 i 2018)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments