Inici Actualitat La pluja desllueix el Sant Jordi 2022 a Taradell

La pluja desllueix el Sant Jordi 2022 a Taradell

0
COMPARTIR

Hi havia ganes de Sant Jordi amb normalitat a Taradell, però la pluja va condicionar aquest dissabte la majoria d’activitats que hi havia previstes. I és que els ruixats van ser constants durant tot el matí i van obligar a traslladar algunes activitats al Centre cultural Costa i Font.

El Passeig Domènec Sert va ser el carrer on es va concentrar la majoria de parades de roses. Allà també s’hi va muntar, poques hores, la parada d’intercanvi de llibres, proposada per ERC Taradell. Però la pluja va condicionar la Diada. A primera hora del matí també es va oferir un esmorzar popular, que va haver d’anar-se adaptant a la pluja. En aquest mateix espai s’hi va habilitar a partir de les 11 les taules perquè diferents taradellencs poguessin signar llibres. Però ho van fer poca estona, ja que un fort ruixat va condicionar totalment aquest espai.

El drac de l’Escola de l’Arpa va sortir per muntar una breu i ràpida cercavila fins al Centre cultural Costa i Font. Però ho va fer sense la companyia dels gegants de Taradell que no va sortir per culpa de la pluja. A can Costa s’hi va fer el lliurament de premis de la 5a edició del Concurs d’Art Jove. Els guardons van ser per Jordina Pladefvall amb l’obra ‘Cabell d’àngel’ en la categoria A, Martina Picó amb l’obra ‘Bluf’ en la categoria B, i Marta Plana amb l’obra ‘El poder de l’aire’ en la categoria C. També s’hi van fer actuacions musicals amb La Serra Music Band, banda integrada per joves del CRAE La Serra, i l’orquestra de guitarres de l’Escola Municipal de Música de Taradell.

A la tarda a la sala gran de Can Costa s’hi va fer el concert del Cor de Teatre-Joves en el marc del 8è Cicle de Músiques a Santa Llúcia. Cal destacar que el divendres també hi va haver activitats i el temps s’hi que va respectar. La Plaça de les Eres va tenir molta afluència de públic per presenciar l’espectacle familiar ‘Joc de cadires’ de la companyia Cal Teatre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments