Inici Actualitat Es presenta la publicació ‘Safareig de contes’ sorgida de la 2a edició...

Es presenta la publicació ‘Safareig de contes’ sorgida de la 2a edició del Taller d’escriptura creativa de la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Biblioteca de Taradell

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font va acollir aquest dijous al vespre la presentació de la publicació ‘Safareig de contes’, títol amb el qual s’han recopilat els textos que han realitzat els alumnes de la 2a edició del Taller d’escriptura creativa que va organitzar la biblioteca.

Aquest taller es va celebrar entre el 15 de març i el 10 de maig de 2021 i el volum inclou l’aportació dels seus 10 alumnes. Es tracta de Laura Autonell, Montserrat Ballús, Ramon Baulenas, Maria Godayol, Cinta González, Fàtima Izquierdo, Maria Dolors Izquierdo, Rosa Maria Ricart, Núria Serra i Cristina Teixidor i també la professora, l’escriptora Maria Rosa Nogué i l’escriptor Xavi Ruiz. Precisament, durant la Diada de Sant Jordi també participaran en una parada amb autors taradellencs, on signaran exemplars del llibre de relats.

Aquesta és la segona publicació que sorgeix del taller, ja que a finals del 2020 ja es va publicar ‘Un llibre de contes‘, que llavors reunia els textos dels alumnes de la primera edició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments