Inici Actualitat Es plasma en un llibre els contes dels alumnes de l’últim taller...

Es plasma en un llibre els contes dels alumnes de l’últim taller d’escriptura creativa de la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

Els alumnes que van participar en l’últim taller d’escriptura creativa, organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell durant el passat febrer i març, ja poden dir que tenen el seu primer llibre. S’acaba de publicar un recull de contes amb una creació litearària de cadascun d’ells.

El llibre es pot comprar a través de la plataforma Amazon i a la pàgina web de l’editorial LlibreBooks. Al recull s’hi poden llegir contes de Jaume Garolera, Cinta González, Rosa M. Ricart, Xavi Ruiz, Alba Ortega (també autora de la il·lustració de portada), Miquel Vivet, Ramon Baulenas, Maria Godayol, Mida Porta, Fàtima Izquierdo, Maria Rosa Nogué i Elisenda Codina.

El taller d’escriptura creativa va estar impartit per Maria Rosa Nogué i pretenia estimular la creativitat i dominar les eines per construir una novel·la o conte.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments