Inici Actualitat Taradell prepara un Sant Jordi 2022 molt festiu i amb la voluntat...

Taradell prepara un Sant Jordi 2022 molt festiu i amb la voluntat que la gent ho celebri al poble

0
COMPARTIR

Taradell viurà una Diada de Sant Jordi 2022 amb plena normalitat i amb molts actes paral·lels per celebrar el dia del llibre i la rosa. La setmana de la retirada de la mascareta obligatòria coincidirà amb un ple d’activitats culturals i festives que pretenen omplir de vitalitat el municipi.

Abans del 23 d’abril hi haurà moltes activitats al voltant dels llibres. Ja aquest dijous 21 d’abril a 2/4 de 8 del vespre la Biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà la presentació de la publicació ‘Safareig de contes‘, un recull de narracions que han escrit els alumnes de la segona edició del Taller d’Escriptura Creativa que es va fer a la Biblioteca de Taradell. El divendres a la mateixa biblioteca i a la mateixa hora es presentarà el llibre ‘Nits’ de la poetessa taradellenca Rosa Codina.

Actes de Sant Jordi de divendres

La prèvia de Sant Jordi serà molt celebrada a Taradell. Divendres a les 5 de la tarda hi haurà un berenar popular amb coca i xocolata a la Plaça de les Eres, on a 2/4 de 6 s’hi representarà l’espectacle familiar ‘Joc de cadires’ de la companyia Cal Teatre.

Més tard, a partir de les 6 de la tarda al bosc del Pujoló hi tindrà lloc un taller de circ per a joves a partir de 12 anys, on podran fer malabars, equilibris amb slack line o trapezi. Per participar-hi cal inscripció prèvia abans de dijous omplint aquest formulari.

La Diada de Sant Jordi a Taradell

Dissabte 23 d’abril serà un dia molt celebrat. Al centre del poble hi tornaran les tradicionals parades de roses i llibres amb total normalitat. A les 10 del matí hi haurà esmorzar popular a base de coca i xocolata a la cruïlla entre el Passeig Domènec Sert i la carretera de Montrodon perquè ja hi comenci a haver molt ambient a Taradell i la gent es quedi al poble. A 2/4 d’11 hi haurà un taller infantil, organitzat pel Parc de les Olors, per aprendre a fer punt de llibre il·lustrat amb llavors. El preu és de 5 euros i per a inscripcions cal contactar al mail taradell@parcdelesolors.com o al telèfon 649 001 325.

A les 11 començarà una cercavila amb el drac de l’Escola l’Arpa i amb els gegants de Taradell i els grallers de la Colla Jove de Geganters i Grallers de Taradell. La sortida serà des del Passeig Domènec Sert. En aquesta zona també hi haurà una parada amb autors taradellencs que signaran exemplars dels seus llibres. Hi participaran Antoni Pladevall i Arumí amb ‘La Clau Anglesa’, diversos amb ‘Safareig de contes’, Elsa Gascón amb ‘Ir(racional)’, Rosa Codina amb ‘Nits’, Lídia Munmany amb ‘La Gallina Cluck Cluck’, Sergi Gutíerrez amb ‘La Guitarra al teu abast’, i Llogari Pujol amb ‘Sense Egipte no hi hauria hagut la Bíblia’.

A 2/4 de 12 del matí al davant de l’Església es farà el lliurament de premis de la 5a edició del Concurs Concurs Art Jove, amb l’acompanyament musical i les actuacions de La Serra Music Band, banda integrada per joves del CRAE La Serra, i l’orquestra de guitarres de l’Escola Municipal de Música de Taradell.

A la tarda a partir de les 5 a can Just hi haurà un altre taller del Parc de les Olors. En aquest cas estarà centrat en Enquadernació amb planta seca i llavor amb la col·laboració de Pikment Vic. El preu és de 15 euros i per a inscripcions cal contactar al mail taradell@parcdelesolors.com o al telèfon 649 001 325. I a les 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font hi haurà un concert en el marc del 8è Cicle de Músiques a Santa Llúcia amb la participació del Cor de Teatre-Joves. El preu de l’entrada és de 15 euros (10 si s’és soci).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments