Inici Actualitat La Cooperativa +65 organitza un concurs escolar sobre els avis i la...

La Cooperativa +65 organitza un concurs escolar sobre els avis i la vellesa

0
COMPARTIR

La Cooperativa +65 ha organitzat un concurs escolar adreçat a tots els alumnes d’Educació infantil i primària de Taradell sobre la importància dels avis i àvies i la vellesa. Els treballs i escrits han de girar entorn d’aquest tema i poden ser un dibuix o text en funció de la categoria.

Hi ha quatre categories. Categoria A per a alumnes de P3, P4 i 5 i categoria B per a alumnes de 1r i 2n de primària. Aquestes dues categories han de presentar un dibuix. Mentrestant, a la Categoria C per a alumnes de 3r i 4t de primària, i la Categoria D per a alumnes de 5è i 6è de primària, han de presentar un text en prosa o en vers. Els treballs han de ser signats amb pseudònim i en format A4. El termini de presentació és el 30 de maig.

El jurat està format per Xavier Albert, Lídia Alonso, Emília Bosch, Laia Miralpeix, Antoni Pladevall i Rita Sañé. La proclamació del veredicte i el lliurament de premis serà el divendres 10 de juny a 2/4 de 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font. Hi haurà tres premis en cada categoria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments