Inici Actualitat L’atur a Taradell durant el març de 2022 va tenir una davallada...

L’atur a Taradell durant el març de 2022 va tenir una davallada insignificant

0
COMPARTIR

Després d’un febrer on no hi va haver cap modificació, aquest passat març de 2022 la xifra d’atur a Taradell va baixar però d’una manera molt minsa. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes de març de 2022 es va tancar a Taradell amb una persona menys a l’atur. De 216 es va passar a 215. De totes maneres, fa un any al 2021 la situació era diferent, ja que aquell març es va pujar i la xifra d’aturats era de 252.

Mentrestant a Osona la davallada al març de 2022 també ha estat petita. Ara mateix hi ha 6.986 osonencs sense feina (65 menys) i es trenca la dinàmica a l’alça del mes anterior. Fa un any la xifra d’aturats era molt més alta, 9.128 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments