Inici Actualitat Les germanes Meritxell i Mireia Pena guanyen el Campionat de Catalunya de...

Les germanes Meritxell i Mireia Pena guanyen el Campionat de Catalunya de xous petits de patinatge artístic

0
COMPARTIR
Foto: Adrià P. Petidier

Les taradellenques i germanes Meritxell i Mireia Pena es va proclamar dissabte a Granollers campiones de Catalunya de Grups de Xou Petits de patinatge artístic. Ho van fer com a integrants del CP Tona que es va imposar al CP L’Aldea (vigents campions de Catalunya, Espanya i Europa) i al CP Matadepera (subcampió del món).

L’equip tonenc va obtenir una nota de 88,10 punts amb la coreografia titulada ‘Artistic project’ i es va imposar als 23 equips que competien. Amb aquest títol afronten amb molt optimisme el Campionat d’Espanya que es disputarà el 14 i 15 de maig a Reus. També tenen posada la mirda en el Campionat del món que es disputa a Argentina aquest any.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments