Inici Actualitat La UD Taradell es veu clarament superat pel Cardedeu (1-5)

La UD Taradell es veu clarament superat pel Cardedeu (1-5)

0
COMPARTIR

Derrota contundent de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a la Roureda davant del Cardedeu. Els taradellencs han perdut per 1 a 5 en un partit que ha quedat sentenciat al primer temps, on l’equip taradellenc s’ha vist molt superat per l’equip visitant.

I això que el partit ha començat amb una ocasió clara taradellenca quan al minut 2 Oriol Vila ha rebut una pilota en profunditat i ha xutat amb l’esquerre obligant al porter a enviar a córner. Però el Cardedeu ha marcat en la primera oportunitat. Un córner al minut 7 ha estat rematat de cap per un jugador i la pilota ha tocat al pal, ha rebotat al cos de Jona i s’ha colat al fons de la xarxa. A partir d’aquí els visitants s’han imposat clarament. El Taradell s’ha vist molt superat per un equip que molt més intens i amb les idees molt clares ha sentenciat. El 0 a 2 ha arribat al minut 35 en una jugada per la dreta que ha acabat amb una centrada i un remat de cap a gol des de l’àrea petita. I al minut 41 ha arribat el tercer. Tisora ha interceptat un xut des de l’àrea, però el rebuig ha caigut als peus d’un jugador visitant que ha empès la pilota al fons de la xarxa aprofitant que Jona s’havia tirat en la primera acció per evitar el gol si Tisora no hagués interceptat.

La segona part ha començat amb un Taradell més disposat a plantar cara. I ho ha semblat en els primers minuts. Però al quart d’hora una acció per l’esquerra ha acabat amb una centrada de la mort que ha suposat el 0 a 4. Tot i això, el Taradell ha seguit intentant-ho amb un parell de xuts d’Èrik des de la frontal, però desviats. Ha obtingut el gol de l’honor al minut 73. Una falta llançada al segon pal, l’ha rematat de cap Honda enviant la pilota a l’altre pal perquè Orriols marqués de cap a plaer. El definitu 1 a 5 ha arribat al minut 81, en una acció molt protestada pels taradellencs que han demanat fora de joc.

Al final tres punts que s’escapen de la Roureda i segona derrota consecutiva del Taradell, que necessita reaccionar per assegurar la permanència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments