Inici Actualitat Arnau Casals guanya el XVIII Certamen escolar de lectura en veu alta...

Arnau Casals guanya el XVIII Certamen escolar de lectura en veu alta de la comarca d’Osona

0
COMPARTIR

L’alumne de 6è de Primària del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell, Arnau Casals, va guanyar aquest dijous 31 de març el XVIII Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de la comarca d’Osona.

La competició es va fer a l’Auditori Marià Vila d’Abadal de Vic i hi participaven alumnes de centres escolars de la comarca d’Osona. Casals va guanyar en la categoria grumets verds corresponent a cicle superior i això li permetrà disputar la final territorial. En total hi ha deu finals territorials que tindran lloc entre finals d’abril i la primera quinzena de maig.

En el mateix certamen també hi va prendre part en Bernat Solà de 3r de primària del mateix centre escolar i en la categoria grumets vermells (Cicle mitjà).

Bernat Solà i Arnau Casals

El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana que té com a missió fomentar la llengua i la cultura i l’hàbit de la lectura. Està coorganitzat conjuntament amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Cada centre escolar pot participar en el Certamen amb un alumne per categoria per a les categories individuals.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments