Inici Actualitat Taradell convoca la primera edició d’un concurs d’art mural

Taradell convoca la primera edició d’un concurs d’art mural

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell i la Taula de Patrimoni, integrada per diferents entitats, organitzen la primera edició d’un concurs d’art mural. Aquesta iniciativa vol anar introduint aquest art a les parets del nucli que ho permetin per fer més atractiu l’espai públic.

Les propostes d’art urbà han de girar al voltant de l’aigua, ja que aquest any les jornades de patrimoni que s’organitzaran estaran dedicades al món de l’aigua i als oficis relacionats com molins, paraires, rentadors, etc. L’any passat es van dedicar al món del blat. El concurs d’art mural es planteja com un complement per potenciar la difusió, recerca i gestió d’aquest patrimoni.

Les propostes d’art mural urbà es poden presentar es poden presentar de l’1 d’abril al 13 de maig de 2022, de forma presencial a les oficines de l’Ajuntament de Taradell. La persona guanyadora rebrà un premi de 1.000 € i l’import de les despeses directament vinculades al material emprat per a la realització de l’obra sobre la paret. Podeu llegir les bases en aquest ENLLAÇ.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments