Inici Actualitat Adrià Serrarols i Berta Camprubí amb responsabilitats a l’executiva de Jovent Republicà...

Adrià Serrarols i Berta Camprubí amb responsabilitats a l’executiva de Jovent Republicà d’Osona-Lluçanès

0
COMPARTIR

Els taradellencs Adrià Serrarols i Berta Camprubí formaran part de la nova permanent comarcal del Jovent Republicà d’Osona-Lluçanès. Aquest cap de setmana es va celebrar el congrés comarcal a Prats de Lluçanès.

Adrià Serrarols, que ja formava part de l’executiva com a responsable de la secretaria de Comunicació, passarà a ser el portaveu comarcal. Per la seva part, Berta Camprubí, actual regidora a l’Ajuntament de Taradell i que ja havia integrat la permanent en anys anteriors, torna a entrar-hi encarregant-se de la Secretaria de Política Municipalista.

La nova executiva, a banda d’Adrià Serrarols i Berta Camprubí, compta amb Nil Nogué a la secretaria d’Activisme i Comunicació, Laura Casadesús a la secretaria de Feminismes, Xavier Roura a la secretaria de Finances, i Judit Rossinyol a la secretaria d’Organització.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments