Inici Actualitat La UD Taradell guanya al Llavaneres i fa un gran pas cap...

La UD Taradell guanya al Llavaneres i fa un gran pas cap a la salvació (4-2)

0
COMPARTIR

Triomf importantíssim de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a la Roureda i davant un rival directe per la permanència, el Llavaneres. Els taradellencs van treure endavant els tres punts en un partit gens fàcil, però on van saber patir i consolidar el triomf en els moments decisius.

El partit va començar amb una primera ocasió claríssima del Taradell al minut 1. A la sortida d’un córner els taradellencs van tocar la pilota i Honda al segon pal va rematar de cap enviant la pilota al travesser. A partir d’aquí minuts de tanteig amb un Taradell esperant la seva ocasió. I el gol va arribar al minut 14. Falta lateral que treu Orriols amb un bot davant del porter que no va ser capaç de blocar i Font agafava la pilota solta per cedir a Vila que va marcar a plaer. L’1 a 0 va donar molta tranquil·litat a un Taradell que no patia en defensa. Tot i això, tampoc era capaç de tenir massa la pilota i va cedir la possessió als visitants. Al minut 28 va arribar l’empat. Pilota recuperada pels visitants per la dreta amb centrada lateral que tocava un visitant, Genís sortia però sense blocar i la pilota es colava a l’interior de la xarxa després de la falta de contundència taradellenca.

Però el Taradell va tenir l’encert i la sort de cara, poc després. Al minut 34 en una acció d’atac pel mig, Èrik engaltava un fort xut des de la frontal per posar el 2 a 1 i, de nou, el Taradell en avantatge. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part, sense res destacat en els primers minuts, tot i que els visitants van sortir amb canvis i amb més vocació ofensiva. L’empat arribava al minut 60 en una falta lateral inexistent. La centrada al segon pal era rematada per un visitant que entrava sol. El 2 a 2 va fer mal als taradellencs, que van viure els pitjors minuts del partit. El Taradell va tenir uns minuts que era superat pels visitants i no trobava tampoc la pilota. Però en el darrer quart d’hora va superar la baixada. Doble canvi taradellenc i canvi de formació que va donar els fruits ràpidament. En una jugada per l’esquerra, Èrik feia una centrada llarga al segon pal. Vila, aprofitant la pilota a l’esquena del defensa, controlava i amb un xut amb l’esquerra enviava la pilota fora de l’abast del porter. El 3 a 2 va ser clau. El Taradell va jugar els darrers minuts amb criteri i movent bé la pilota. Tot i els intents de penjar pilotes dels visitants, no va patir. I a dos minuts pel final en una jugada per la dreta, la pilota centrada sortia rebotada cap a la frontal on Orriols arribant per l’esquerra engaltava per fer amb un gran xut el 4 a 2 definitiu.

Tres punts que situen el Taradell amb 31 punts a falta de 9 jornades i que fan que guanyi el gol average particular amb el Llavaneres. El descens queda a 11 punts, si ens fixem en el quart per la cua.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments