Inici Actualitat Aquest dijous es presenta oficialment la Cooperativa Taradell Sostenible (TARSOS)

Aquest dijous es presenta oficialment la Cooperativa Taradell Sostenible (TARSOS)

1
COMPARTIR

El Centre cultural Costa i Font acollirà aquest dijous 17 de març a les 8 del vespre la presentació de la Cooperativa Taradell Sostenible (TARSOS). L’acte està obert a tothom.

L’objectiu de la Cooperativa, presidida per Eugenia Vila i amb una quinzena de socis constituents, és promoure, impulsar i facilitar el procés de transició energètica a Taradell a partir d’una economia col·laborativa i de proximitat en estreta col·laboració amb l’Ajuntament. 

Entre els diferents objectius que es marca és impulsar iniciatives que fomentin el consum compartit d’energia renovable per reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle, fomentar l’agricultura ecològica i promoure el comerç just i el consum responsable i d’àmbit local, entre d’altres. Tot això s’explicarà el dijous, juntament amb l’estructura de treball que s’ha marcat basada en tres seccions: energia i mobilitat; agricultura, consum i economia; i educació i informació.

Es tracta d’una cooperativa sense ànim de lucre que també vol donar una opció a socis i futurs socis d’obtenir energia més barata, reduir despesa elèctrica o emissions de CO2 i que actualment no poden instal·lar o invertir en plaques solars a casa.

Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jordi
Jordi
16 març 2022 9:34

Hola,
Es podrà seguir per internet, o bé es penjarà la sessió gravada un cop finalitzada?
Gràcies!