Inici Actualitat Alumnes del col·legi Sant Genís i Sant Agnès fan una caminada inclusiva...

Alumnes del col·legi Sant Genís i Sant Agnès fan una caminada inclusiva ajudant una companya amb una cadira Joëlette

0
COMPARTIR

Aquest passat divendres els alumnes de Cicel Superior del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès van fer una caminada pels entorns de Taradell. L’activitat no tindria més rellevància que una simple acció educativa i pedagògica, però va ser diferent, ja que van facilitar l’activitat a una alumna amb problemes de mobilitat gràcies a una cadira Joëlette.

Els alumnes pretenien visitar el Casal de Mont-rodon fent el camí d’anada i tornada, en una ruta d’uns 8 quilòmetres aproximadament, i amb un lleuger desnivell. Al curs de 5è hi ha alumna amb dificultats motrius i es va prendre com a referència la iniciativa que va permetre al taradellenc Adrià Preseguer pujar al cim de Matagalls gràcies a molts voluntaris el passat setembre de 2021.

Així, amb l’ajuda i col·laboració de diversos membres del Centre i amb la col.laboració de l’àrea inclusiva de la FEEC, que els va deixar la cadira Joëlette, els alumnes van poder portar la seva companya amb ells durant tot el trajecte i es van poder sensibilitzar sobre inclusió i voluntariat.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments