Inici Actualitat Toni Tarela aconsegueix el segon lloc prebenjamí a la segona prova puntuable...

Toni Tarela aconsegueix el segon lloc prebenjamí a la segona prova puntuable de la Copa Catalunya Btt infantil

0
COMPARTIR

El jove taradellenc Toni Tarela Claramonte que fa uns mesos va pujar al podi a la Copa catalana de motocròs elèctric, avui ha aconseguit un altre resultat de mèrit, però en btt. Ho ha fet a la segona prova puntuable de la Copa Catalunya Btt infantil.

La prova es disputava a Vilajuïga i era la segona prova després que la competició s’iniciés a El Vendrell, el cap de setmana anterior. En Toni ha aconseguit la segona posició a la prova en la categoria prebenjamí. La competició compta amb 10 proves puntuables (4 proves a la demarcació de Barcelona, 5 a Girona, 6 a Lleida i 1 a Tarragona).

Cal destacar que en les categories prebenjamí i benjamí no es donen premis ni es fa podi, sinó que es fa un reconeixment a la seva participació i, per aquest motiu, també hi ha classificació general.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments