Inici Actualitat El CP Taradell cedeix un empat contra l’Alpicat i s’allunya del liderat...

El CP Taradell cedeix un empat contra l’Alpicat i s’allunya del liderat (3-3)

0
COMPARTIR

Segon empat consecutiu del Club Patí Taradell. Aquest dissabte a la tarda ha empatat contra un rival directe, l’Alpicat, en un partit on ha hagut de remuntar fins en dues ocasions.

Els dos equips situats a la part alta de la classificació es jugaven molt, ja que hi ha fins a sis equips disputant-se l’ascens a Ok Lliga. Els visitants s’han avançat al marcador a l’equador del primer temps, però l’alegria els ha durat tres minuts i mig. El temps que ha tardat Marc Soler en fer l’empat a 1. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat molt malament pels taradellencs, que en els primers segons han rebut l’1 a 2. Però la reacció també ha estat immediata. Sergi Pla, dos minuts després, ha fet l’empat a 2. Ell mateix ha posat el 3 a 2, quan tot just es portaven cinc minuts de la segona meitat. Però la igualtat s’ha mantingut en els següents minuts. I l’Alpicat ha aprofitat un empat a l’equador del segon temps per posar el 3 a 3, que ha estat el resultat definitiu tot i els intents dels dos equips. La més clara l’ha tingut el Taradell en una falta directa que Dani Rodríguez no ha pogut aprofitar.

Els taradellencs sumen 31, però s’allunyen del liderat, ja que la resta d’equips implicats han sumat la victòria en aquesta jornada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments